Sexting

Tittar på Tyra Show... Jag brukar kunna bli ganska upprörd över hur hon agerar annars. Men idag så handlar det om "sexting". Det ska tydligen vara att skicka sex-sms. 15-åriga tjejer tycker att det är fullt normalt att skicka nakenbilder till killar, speciellt eftersom de har dejtat ett tag - den nuvarande alltså. Hur sjukt är inte det!?! Hur många pojkvänner kan man ha hunnit ha i den åldern. Och de inser ju själva att de gör det bara för att killar inte skulle gilla dem annars. Eftersom det bara är de snygga tjejerna som får killar annars...

För en gångs skull så är Tyra på rätt sida av samtalet.

"2 veckor till en månad" - det är tydligen så länge som man "måste" känna varandra innan nakenbilderna kommer.

Kommentarer
Postat av: Maj

Det beror nog vad man faktiskt vill med sitt smsande, man kanske gillar tanken! Nä, men visst.. det kanske är överdrivet, till någon som man inte känner. På en och samma gång, är det bara en kropp, för om man bara tar kort på kroppen inte och ansiktet, så är de inte så farligt tycker jag.



men det är ju fel uppfattning, dom 15 tjejerna har. Att de gör de för att bli omtyckta och lurade. det är annorlunda om man gör det, för att man själv "tänder på det" förstår du hur jag menar!?



Hur är det med dig, då?!

2009-08-16 @ 10:40:46
URL: http://majjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0