Varför kan män bara gör en sak i taget?

För kvinnan är äktenskapet ett budskap till omvärlden att en man betraktar henne som något "alldeles extra" och har för avksit att inleda enn monogamt förhållande med ehnne. Denna känsla av att vara något "alldeles extra" har en dramatisk inverkan på den kemiska reaktionen i kvinnans hjärna, vilket framgår av den forskning som visar att en kvinnan orgasmfrekvens är fyra till fem gånger högre i den äkta sängen och två till tre gånger högre i ett monogamt förhållande.

Sex är det pris som kvinnor betalar för äktenskapet.

Äktenskapet är det pris män betalar för sex.


Det är aldrig några problem för en kvinna att säga: "Jag älskar dig". Kvinnans hjärna är inrättad så att hennes värld är fylld med känlso, stämningar, kommunikation och ord. En kvinna vet att om hon känner sig varm, önskad och beundrad och håller på att fästa sig vid någon, så är hon förmodligen kär.

 

Kvinnor märker när kärleken försvunnit ur bilden. Det är därför det brukar vara kvinnor som avslutar förhållanden.


Män är inte riktigt säkra på vad kärlek är och tar troligen åtrå och förälskelse för kärlek. Det enda han vet är att han inte kan hålla händerna ifrån hennea, så... det är kanske det som är kärlek? Hans hjärna är förblindad av testosteron, han går omkring med en ständig erektion och kan inte tänka klart. Det kan gå åratal efter det att ett förhållande inletts innan mannen inser att han var kär, men han gör det i efterhand.

 

Många män är livrädda för att binda sig. De är rädda för att ä-ordet ska vinda dem för resten av livet och innebära att alla chanser att bli erbjuden att bada naken med supermodeller i en jacuzzi är borta för alltid. När e man till slut tar steget och säger ordet vill han berätta det för alla och i alla sammanhang. Vad de flästa män dock inte märker är att kvinnans orgasmfrekvens ökar efter det att han sagt ä-ordet.

 

Jag hittade boken "Varför män bara kan göra en sak i taget, och kvinnor aldrig slutar prata" av Allan & Barbara Pease (B. Wahlströms) och kände att jag var tvungen att saxxa ur lite till alla andra :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0