Prioriteringar



Jag känner att det är dags för att köra en favorit i repris...

Ett citat ur boken: "100% of men polled said they've never been too busy to call a woman they were really into. As one fine man said; A man has got to have his priorities."

Och det är nog någonting som många av oss måste komma ihåg! Vill han ha dig - så tar han sig tid att ringa. Män fungerar precis som vi kvinnor; de tycker om att ta sig tid från sin vardag för att prata med någon som de gillar. Någon som gör dem lyckliga. Och män gillar att vara lyckliga - precis som vi kvinnor. Om en man är intresserad av dig så skulle han se dig som sin ljuspunkt i den annars grå och trista vardagen. Vilket innebär att en man aldrig skulle vara FÖR upptagen för att ringa dig. För att män vet också hur en telefon fungerar...

Många samtal och forskningar pekar på alla olikheter hos män och kvinnor - fast jag tror att vi kanske borde tänka lite på hur lika vi faktiskt också är. Precis som Cesar Milan säger om hundar; de är hundar i första hand, sedan är de av en viss ras SEN har de ett namn. Så är det med oss människor också. I första hand så är vi just det - människor. Alla människor har ett behov av närhet, både fysisk och emetionell. I andra hand så är vi män eller kvinnor, och i sista hand så har vi våra individuella personligheter. Många gånger så tror jag att vi fokuserar för mycket på varandras personligheter, men framförallt så fokuserar vi på att vi är män eller kvinnor. Är det inte dags att ta ett steg tillbaka och kanske titta på att vi är människor, som fungerar enligt den långt tillbaka utvecklade "reptil-hjärnan". Vi lever efter Maslows behovstrappa - vi har olika behov som måste uppfyllas, och de måste uppfyllas i rätt ordning, det går inte att hoppa över steg, hur mycket vi än vill... Vi behöver få vårat behov av närhet, ömhet och sexuell kontakt fyllt innan vi kan fokusera på ekonomisk status eller vilka kläder vi har på oss.

Så om du fortfarande funderar på om han gillar dig eller inte, gör det inte så satans komplicerat! Gå tillbaka till dig själv och fundera på hur dina känslor skulle se ut om du agerade likadant. Och framförallt - fundera inte så mycket. Bara känn efter själv. Om du suktar efter någon och gör allt för att hålla kontakten så fundera på om det verkligen är värt det. Är det verkligen någon som du skulle vilja vara med? Någon som inte försöker lika mycket som du. Är du inte värd bättre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0